Mar Gezondheidspraktijk

Elke mens bezit een inherente helingskracht, ondanks welke ziekte ook. Ik nodig je uit samen deze bron te her-ont-dekken.


VOEDINGSADVIES

We bekijken samen je eetgewoonten. En we bekijken samen welk verband er kan zijn tussen je klachten, je levenswijze en je eetpatroon.  


Lees meer...

RELAXATIETHERAPIE

De bedoeling van deze therapie is jezelf terug te vinden. zichzelf te voelen. Her-ont-dekken dat men een lichaam en geest heeft. 


Lees meer...

DIEPTEMASSAGE

een methode waarin gebruik gemaakt wordt van een specifieke massagetechniek die tot de diepste spierlagen, botten en het bindweefsel doordringt.


Lees meer...

VOETREFLEXOLOGIE

Er wordt druk uitgeoefend op reflexpunten om het zenuwstelsel en het corresponderende deel van het lichaam te stimuleren.


Lees meer...
profielfoto

Martine De Henau

Gezondheidstherapeut

  Opleidingen en diploma’s Mijn werk als gezondheidstherapeut begon met een opleiding psycho-energetica aan het Timotheus project. Daar leerde ik verschillende technieken die bijdroegen tot...

ribbon"

 

 

  •  Dikke darm en rectum

    Omega-3. Een voldoende consumptie van omega-3 onder de vorm van vette vis of supplementen biedt eeen bescherming tegen de ontwikkeling van dikke darmpoliepen en colonkanker. Een hogere consumptie van omega-3 helpt de chemotherapie bij colorectale kanker, beter te verdragen en vermindert het sterfterisico met de helft.

    Ref. Vakblad Voedingsgeneeskunde

  • bloesem
  • tip foto water met schelp
  • tip foto waterdruppel
×

Make an appointment and we’ll contact you.