Voetreflexologie

Op de voeten bevinden zich talrijke reflexpunten, die elk verbonden zijn met verschillende organen, functies en delen van het lichaam. In de voetreflexologie wordt op deze punten druk uitgeoefend om het zenuwstelsel en het corresponderende deel van het lichaam te stimuleren. Het afweersysteem wordt hierdoor geactiveerd. Deze massage bevvoetreflexologie afbeeldingordert tevens het herstel en vermindert pijnen. Ze geeft tevens een diep gevoel van ontspanning, waardoor spanning in de spieren afneemt. Dit alles draagt bij tot een verbeterd lichamelijk en emotioneel welzijn.

Hoe werkt voetreflexologie?

De reflexologie wordt ingeleid door het losmaken van de spanningen in de voeten door een ontspannende massage. Tijdens de behandeling worden de reflexen aan de boven-, onder- en zijkanten van de voeten gestimuleerd d.m.v. van verschillende druk- en massage technieken en grepen. Deze worden vooral uitgevoerd met duim, vingers en zelfs met de hele hand.

Waar kan voetreflexologie therapie verlichting brengen?

Voetreflexologie kan helpen bij: stress, nek- en schouderklachten, futloosheid, vermoeidheid, slapeloosheid, burnout, depressie, hoofdpijn, migraine, rugpijn, spijsverteringsproblemen, innerlijke onrust.
Gezonde mensen kunnen zich preventief laten behandelen. Ziek zijn is immers een blokkade in de energie stroom!

Hoe lang duurt een behandeling?

De eerste sessie duurt 95 min, anamnese inbegrepen. De volgende 60 min. Om een gunstig resultaat te bereiken is het aangeraden om de drie weken zich te laten behandelen.

voetreflexologie foto 2

×

Make an appointment and we’ll contact you.